Un Craciun verde cu plante in ghivece -Targul de cadouri Dalles

imagine articol craciun

 

Am pornit cu gandul ca in fiecare casa ar trebui sa existe de sarbatori, macar o crenguta de brad, molid, pin, orice conifer sau planta vesnic verde. O crenguta verde, proaspata, ”vie”, care sa ne dea speranta si sa ne aminteasca in mijlocul iernii ca ne asteapta o primavara verde, plina de viata, un nou inceput.

Plantele in ghivece ne pot decora casa sau pot fi folosite in aranjamentele de Craciun. Le puteti aseza la fereasta, pe masa decorata de Craciun, pe semineu, pe trepte sau in orice locuri imbraca mai frumos casa.

Pentru sarbatorile de iarna, va oferim o gama variata de conifere, plante vesnic verzi si alte specii care rezista bine in interior: Molid, Brad, Pin, Buxus, Euphorbia (Craciunita) si altele. Sunt plante in ghivece de dimensiuni mici, ce ocupa putin spatiu si pot fi transportate si oferite usor.

Plantele vin in ambalaje de sarbatoare( ghivecele sunt impachetate in saculeti de iuta, panza alba sau hartie ecologica, hartie decorativa) si sunt accesorizate cu panglici in motive si culori de Craciun, etichete personalizate din carton in diferite forme.

De Craciun, “produsul vedeta” sunt micii braduti (plante de molid de 15cm-20cm inaltime) plantati in ghivece. Sunt un cadou original, natural, ecologic si ii puteti darui intr-un ambalaj personalizat!

Va puteti bucura de ei in casa pana in primavara, cand solul se dezgheata si permite plantarea. La adresa de mai jos aveti mai multe informatii si instructiuni despre cum sa ingrijiti un conifer (Molid, Brad, Pin, Buxus) in casa.

http://www.dreamgardens.ro/blog/cum-ingrijim-brad-de-craciun-la-ghiveci-cand-plantam/

Ne puteti vizita la Galeriile Dalles in perioada 28 noiembrie-24 decembrie intre orele 10.00-20.00, zilnic. Tot la Dalles ne gasiti in primavara( 7-14 februarie, 24 februarie-8 martie) cu o gama diversificata de plante marturii si flori de primavara in ghivece.