Brazi naturali in ghivece, in cosuri cadou de Craciun!

braduti-natural-in-ghiveci-in-cos-cadou-de-Craciun

Iarna aceasta Fabulous Baskets iti aduce bradul de Craciun acasa! Si nu orice bradut, ci braduti naturali in ghivece de la DreamGardens.

Am pornit cu gandul ca in fiecare casa ar trebui sa existe de sarbatori macar o crenguta de brad, molid, conifer, o crenguta  proaspata, verde si “vie”. Coniferele in ghivece ne pot decora casa sau pot fi folosite in aranjamentele si decoratiunile de Craciun. Noi am ales sa le includem in cosurile cadou pe care le oferiti  partenerilor de afaceri, prietenilor si familiei!

Ii avem ca parteneri pe Faboulous Baskets pentru ca realizeaza cele mai frumoase cosuri si au ales pentru Craciun o selectie de  produse culinare desavarsite, vinuri de soi cu povesti minuntate, specialitati traditionale dar si produse din Franta si Italia, decoratiuni si ornamente specifice sarbatorilor de iarna, realizate cu multa daruire de artisti pasionati. Este o colectie de cosuri cadou cu totul si cu totul speciala si in majoritatea cosurilor gasiti un bradut natural in ghiveci.

bradut cos cadou

Micii braduti sunt plantati in ghivece (9cm diametru/6.7cm inaltime) si au ingrasamant incorporat. Acestia pot fi plantati in orice perioada a anului cu exceptia perioadei de inghet. Va puteti bucura de ei in casa, pe perioada sarbatorilor si pana in primavara, cand solul se dezgheata si permite plantarea.

Plantele vesnic verzi si coniferele sunt din ce in ce mai folosite ca decoratiuni naturale pentru interior cat si pentru exterior. Ghivecele cu plante se impacheteaza in panza de sac (iuta), se leaga cu panglici de panza colorata, impodobind astfel intrarile caselor, birourilor, magazinelor. Daca ghivecele sunt destul de mari(minim 20cm diametru) plantele nu ingheata, rezista peste iarna si primavara se pot planta in gradina.

decoratiuni exterioare craciun plante

Mai multe idei despre cum puteti  folosi plantele in ghivece pentru a decora exteriorul casei in perioada sarbatorilor de iarna, gasiti aici.

Coniferele in ghivece pot fi pastrate si in interior pe parcursul iernii, impodobind casele in cel mai natural si proaspat mod posibil. Cel mai frecvent, plantele in ghivece sunt folosite ca aranjamente naturale pentru masa de Craciun, sunt asezate pe trepte pentru a impodobi urcarile la etaj, pot decora semineul sau alte obiecte de mobilier. Pentru inspiratie, mai multe idei si imagini, cititi articolul  nostru despre cum putem folosi plantele in ghivece ca decoratiuni si aranjamente pentru sarbatorile de iarna.

Cum ingrijim un brad la ghiveci in casa?

coperta-Craciun-570x290