Magazin Plante Ornamentale

Magazin Plante De Gradina Dambovita

Dream Gardens cultiva si comercializeaza o gama variata de plante de gradina, necesare realizarii oricarui tip sau stil de amenajare peisagistica.

Pentru a face cele mai bune alegeri este necesar sa se cunoasca modalitatile de dezvoltare a plantelor, ritmul lor de crestere, schimbarea aspectului pe parcursul anotimpurilor, natura terenului unde urmeaza a fi plantate, expunerea la soare.

Atat in magazinele noastre din Bacau si Bucuresti cat si online, veti primi asistenta si consultanta specializata in alegerea speciilor pe care le cautati. Fie ca doriti plante pe care sa le cultivati in ghivece, plante pentru balcoan sau terasa, plante Topiary, plante pentru gradini medii sau plante de dimensiuni mari, in magazinul nostru online gasiti poze reale si informatii complete privind caracteristicile, dimensiunile si modul de ingrijire pentru fiecare dintre ele.

In ceea ce priveste originea materialul dendrologic comercializat, acesta este atat importat cat si produs in serele proprii.

Plantele sunt cultivate la standarde europene din seminte sau butasi si sunt repicate de mai multe ori. Fiind crescute in ghivece cu pamant fertil si ingrasminte cu perioada lunga de descompunere, acestea pot fi plantate pe tot parcursul anului fara a exsita riscul de a nu se prinde.

In baza conditiilor contractuale plantele beneficiaza de garantie pe perioada primului sezon de vegetatie.